Om oss

Vår historia

Välkommen till Calblanque Beds - här formar vi sömn och intimitet för en njutbar och spännande upplevelse. 

Allt startade när våra grundare, med stor erfarenhet inom sängindustrin, insåg att trots det stora utbudet av sängar på marknaden inte fanns någon säng som specifikt utformats för att vara anpassad för både en bra sömn och njutning tillsammans. Där och då föddes visionen om att skapa något unikt som saknades på marknaden.

Insikten blev startpunkten för Calblanque Beds. Vi bestämde oss för att kombinera kompromisslös komfort och avancerad teknik för att skapa sängar som inte bara möter de högsta kraven för sömnkvalitet, utan också erbjuder en unik plats för att stärka sina band. 

Läs mer

 

Våra sängar 

Våra sängar är inte bara sängar. De är en plats där passion och komfort möts, skapade för att förhöja och fördjupa de mest intima stunderna utan att kompromissa med komforten. Varje säng är noggrant utformad med en skarvlös design, extra hörnfjädrar, och en robust förstärkt stålram längs sidorna - optimal för både sömn intimitet. Unikt med våra sängar är de diskreta fästen som är gömda i sänggaveln, vilka erbjuder ett spektrum av möjligheter för att utforska och njuta tillsammans med en partner, allt medan man bibehåller en estetisk tilltalande och inbjudande sovrumsmiljö.

Alla våra sängar tillverkas i Sverige, vilket garanterar högsta kvalitet och hantverksskicklighet. Denna lokala produktion är kärnan i vårt engagemang för innovation, där vi kombinerar traditionella tillverkningsmetoder med modern design och unika funktioner. Att våra sängar är svensktillverkade betyder inte bara att vi stödjer lokalt hantverk och industri, utan också att vi kan försäkra oss om att varje detalj uppfyller våra standarder för kvalitet och komfort.

Våra sängar representerar en fusion mellan funktionalitet och estetik, utformade för att ge er de perfekta förutsättningarna för att dela oförglömliga ögonblick tillsammans. Med en säng från oss, får ni inte bara en sovplats, utan en hel värld av möjligheter att utforska tillsammans.